11-06-2015, 19:27
(11-06-2015, 17:00)101ksl napisał(a): Dobra, poczytałem trochę o rysowaniu GRFów, wieczorem usiądę do GIMPa i posatram się przemalować Elfa na malowanie KM, tak na próbę.
Co do Gamy: co oznacza stwierdzenie "Gama w wersji spalinowej byłaby kolejnym skokiem technologicznym w taborze spalinowym."? Ja mówiłem o 111Ed, czyli wersji elektrycznej: [LINK]
Husarz w malowaniu T-mobile byłby po prostu ciekawym urozmaiceniem, przecież nie trzeba się trzymać rzeczywistego stanu lokomotyw posiadanych przez PKP. Co do Impulsów z kolei: w pełni się zgadzam, zapomniałem o nich zupełnie. Jak już dojdę do wprawy w malowaniu, to dodam barwy SKM do Elfa, Impulsa i może, jeśli powstanie, do 19WE.
Trzy pytania na koniec (wybaczcie mi moją upierdliwość):
- Co z Twindexxem? Widziałem w poprzednich postach propozycję, bardzo mi się spodobała, chociaż nie wiem, jak miałaby działać funkcja Push&Pull .
- Kiedy można oczekiwać update'u, w którym zobaczymy wspomnianą turbosiódemkę, EU47 itd.?
- Jak uzyskać EU07 z malowaniem zaznaczonym w załączniku? Za każdym razem, gdy kupuję siódemkę, otrzymuję tą z żółtym przodem, który nie za bardzo mi się podoba. Nie ma opcji przebudowy, nie losuje się ono również tak, jak w przypadku barw PR.
- tylko aby kolory KM były takie jak w EN57 która już jest w secie,
- Gama do setu więcej wniesie będąc spalinową,
-Tak Impuls powinien mieć duży priorytet,
-Twindexx wraz z EU47 będą w drugim secie,
-To gdzie będzie EU07A zależy od Tadeusza,
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)