12-06-2015, 22:36
(12-06-2015, 22:14)Walter Novotny napisał(a): Zielona fala na elfie w członach środkowych nie odpowiadała w ogóle tej w rzeczywistości. Porównaj moją propozycję, twoją i zdjęcie.
Wniosek jest jeden. Należy to zmienić tak aby każdy wagon był osobny. Nie chciałbym aby w secie pojawiały się niedoróbki czy przekłamania (uwzględniając oczywiście wielkości pikseli wymuszającą pewne uproszczenia i przedstawianie pewnych elementów dość symbolicznie).
Jeżeli ktoś będzie w stanie to zakodować tak, żeby były dwa oddzielne człony, to mogę narysować, nie ma problemu. A falę zrobiłeś bardzo ładnie
Teraz tylko powstaje problem z malowaniem ujęć pod kątem, bo trzeba rysować też dwa inne. Ale może dam radę. Dzięki jeszcze raz za poprawkę.(12-06-2015, 22:14)Walter Novotny napisał(a): Co do pojawiania się x2 EN57 w grze. Nie istnieje możliwość aby set uzupełniający miał identyczne ID pojazdów i przez to je podmieniał?
Jeżeli coś takiego jest możliwe, to jak najbardziej jestem za!
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)