19-06-2015, 16:59
O mleczarkach dyskutowałem kiedyś z Tadeuszem, problemem jest że nie ma takich wagonów w późniejszym etapie, a z powodów grywalności każdy typ wagonu powinien mieć opcję zastąpienia nowszym.
Jeszcze mam taką prośbę o małą poprawkę - aby wagony pocztowe miały autorefit do kosztowności.
Obecnie nie da się np. zmienić na stacji jednego w drugie, a potrzebne jest, gdy chce się np. wyładować kosztowności i nie brać ich dalej (transfer nie wchodzi w grę bo pasażerowie zostaną, chodzi o np. unload all & take cargo with refit to mail).
Jeszcze mam taką prośbę o małą poprawkę - aby wagony pocztowe miały autorefit do kosztowności.
Obecnie nie da się np. zmienić na stacji jednego w drugie, a potrzebne jest, gdy chce się np. wyładować kosztowności i nie brać ich dalej (transfer nie wchodzi w grę bo pasażerowie zostaną, chodzi o np. unload all & take cargo with refit to mail).
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)