09-07-2015, 23:30
Tada! W przerwie między gimnazjum a liceum, w czasie kilkudniowego pobytu na Mazurach nareszcie udało mi się narysować wagon PR 162A. Nie dodałem na nim napisu REGIOekspres z dwóch powodów: 1) pociągi REGIOekspres to teraz InterRegio, 2) I tak by się nie zmieścił na tym małym wagonie 
Zrobiłem go najlepiej, jak tylko umiałem, mam nadzieję, że jakaś dobra dusza poświęci chwilę na zakodowanie go i wkrótce będzie go można ujrzeć w secie.
Wagon 162A, który narysowałem jest przerobionym 111A autorstwa TadeuszaD, dach jest zmodyfikowaną wersją tego z wagonów IC. Jest to więc trochę składak, ale efekt końcowy chyba OK
Postaram się niedługo dokończyć brązową siódemkę i piętrusa PR (a z nim będzie najwięcej roboty).
PS Jak sądzicie, warto się brać za 161A i 163A?

Zrobiłem go najlepiej, jak tylko umiałem, mam nadzieję, że jakaś dobra dusza poświęci chwilę na zakodowanie go i wkrótce będzie go można ujrzeć w secie.
Wagon 162A, który narysowałem jest przerobionym 111A autorstwa TadeuszaD, dach jest zmodyfikowaną wersją tego z wagonów IC. Jest to więc trochę składak, ale efekt końcowy chyba OK

Postaram się niedługo dokończyć brązową siódemkę i piętrusa PR (a z nim będzie najwięcej roboty).
PS Jak sądzicie, warto się brać za 161A i 163A?
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)