Czesc
Zaczalem grac w Open TTD i bardzo mi sie podoba ta opcja z wklejaniem gotowych ukladow, znacznie pomoglo by to w grze.
Czytajac caly ten temat kilka razy niestety dalej nie moge sobie z tym poradzic.
Wiem ze z was wymiatacze i takie pytanie jest dla was smieszne ale moze moglibyscie wyjasnic krok po kroku jak to zrobic? a co najwazniejsze jak sprawdzic ze ten patch juz jest ? pojawiaja sie dodatkowe okna budowy? czy trzeba jeszcze w grze cos wlaczyc?
Sciagnalem oba te pliki zawieraja :
- Katalog Data ( copypaste.grf)
- Katalog Lang
- openttd plik startowy
- Copypaste_070.diff
Co zrobilem
-DO katalogu Data wsadzilem Grf-a
-Katalog Lang zamienilem na ten z patcha
openttd zamienilem z tym co byl, zeby gra z niego sie uruchamiala.
- Copypaste_070.Diff nic nie zrobilem bo nie wiem co mam zrobic
Czy ktos moglby pomoc? tylko, prosze nie wklejajcie linkow z wersjami w innych jezykach.
aha ktos pisal ze wazna jest konfigurajca komputera.
To komputer taty i ma tutaj system Viste 4gb chyba wystarczy?
OpenTTD 0.7.0
Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich.
Jarek
Zaczalem grac w Open TTD i bardzo mi sie podoba ta opcja z wklejaniem gotowych ukladow, znacznie pomoglo by to w grze.
Czytajac caly ten temat kilka razy niestety dalej nie moge sobie z tym poradzic.
Wiem ze z was wymiatacze i takie pytanie jest dla was smieszne ale moze moglibyscie wyjasnic krok po kroku jak to zrobic? a co najwazniejsze jak sprawdzic ze ten patch juz jest ? pojawiaja sie dodatkowe okna budowy? czy trzeba jeszcze w grze cos wlaczyc?
Sciagnalem oba te pliki zawieraja :
- Katalog Data ( copypaste.grf)
- Katalog Lang
- openttd plik startowy
- Copypaste_070.diff
Co zrobilem
-DO katalogu Data wsadzilem Grf-a
-Katalog Lang zamienilem na ten z patcha
openttd zamienilem z tym co byl, zeby gra z niego sie uruchamiala.
- Copypaste_070.Diff nic nie zrobilem bo nie wiem co mam zrobic
Czy ktos moglby pomoc? tylko, prosze nie wklejajcie linkow z wersjami w innych jezykach.
aha ktos pisal ze wazna jest konfigurajca komputera.
To komputer taty i ma tutaj system Viste 4gb chyba wystarczy?
OpenTTD 0.7.0
Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich.
Jarek
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)