30-07-2015, 15:02
@gustlik: SM42, którą zrobiłem była właśnie na bazie tej obecnej już w secie. Na razie przestałem się nią zajmować, bo podobno bardziej się przyda SU42 - tego nie jestem chyba w stanie zrobić.
Moim zdaniem należy raczej pomyśleć nad nowymi wagonami - między zielonymi 111A a nowymi InterCity i EuroCity jest zbyt duży przeskok. Na tę chwilę mam zrobiony projekt wagonu 141A, ale jest on mocno niedopracowany. Chciałem zrobić 111Arow (ten z miejscami na rowery), ale nie mogę znaleźć dobrych zdjęć. Będę musiał chyba wyruszyć z aparatem w plener...
Moim zdaniem należy raczej pomyśleć nad nowymi wagonami - między zielonymi 111A a nowymi InterCity i EuroCity jest zbyt duży przeskok. Na tę chwilę mam zrobiony projekt wagonu 141A, ale jest on mocno niedopracowany. Chciałem zrobić 111Arow (ten z miejscami na rowery), ale nie mogę znaleźć dobrych zdjęć. Będę musiał chyba wyruszyć z aparatem w plener...
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)