Owszem, przyznaję się że mam dość duży bałagan w Newgrf, również zapisałem sobie wszystkie możliwe Newgrf-y dla OpenTTD aby mieć do nich łatwy dostęp i po prostu pobawić się nimi (nóż, widelec) może wyjdzie z połączenia kilku fajny efekt. Aktualnie nie wiem czemu ale NewGRF (o nazwie : City Buildings) z tymi drzewami,budynkami oraz fontannami coś mi wykrzaczył i nie mam dostępu do budowli z tej modyfikacji co odziwo nastąpiło po roku 2050, teraz głównie działam na logicznym i estetycznym myśleniu nad rozwojem miasta, aby go nie oszpecić
. Co do tego AI CPU - też mam ochotę go wywalić w cholere
lecz za chiny ludowe nwm gdzie usunąć pobrane NewGrf-y, jestem otwarty na każdy komentarz i z pewnością wyciągnę z tego jakieś wnioski i oczywiście rady od was. A jeżeli chodzi o pszemysł jak wspomniałeś - ja od 1995r bazuje tylko i wyłącznie na usługach pasażerskich, dopiero teraz podpinam linie towarowe
. Ale i tak dzięki za komentarz i z pewnością zapiszę inaczej moje zapisy
, byłem przekonany że bezpośrednie wrzucenie zapisów do paczki będzie tym samym
- Pozdrawiam
. Co do tego AI CPU - też mam ochotę go wywalić w cholere
lecz za chiny ludowe nwm gdzie usunąć pobrane NewGrf-y, jestem otwarty na każdy komentarz i z pewnością wyciągnę z tego jakieś wnioski i oczywiście rady od was. A jeżeli chodzi o pszemysł jak wspomniałeś - ja od 1995r bazuje tylko i wyłącznie na usługach pasażerskich, dopiero teraz podpinam linie towarowe
. Ale i tak dzięki za komentarz i z pewnością zapiszę inaczej moje zapisy
, byłem przekonany że bezpośrednie wrzucenie zapisów do paczki będzie tym samym
- Pozdrawiam
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)