16-08-2015, 00:37
Ostatnio też mi się przydarzył ten problem co miał MPK oraz qamil. Nie pamiętam jakich dokładnie pojazdów to dotyczyło. Było to jednak jakieś 2 miesiące temu na twoim serwerze Zapkie. Chciałem w jedną stronę wozić surowce wtórne, zaś w drugą chyba opakowania (?). Ciężarówki (z naczepą) wyjeżdżały z warsztatów już bez naczepy. I tak se nadal myślę, po jakiego czorta jest w ogóle ta opcja? Przyznam, że jest to dla mnie nieco irytująca i kompletnie zbędna opcja. Nie widzę dla niej żadnego sensownego zastosowania. Ponadto np. w trakcie zakupu zawsze pojawia się możliwość wyboru samego ciągnika... ale po co?! No i na dodatek jest to de facto wprowadzanie w błąd klienta
Bo cena podana na "etykiecie" nie odpowiada tej "przy kasie"
Tworzysz świetne dodatki, w przypadku Polroad'a jeszcze trochę a zapomnę o eGRVTS'ie, ale czasami naprawdę przekombinowujesz
No, albo ja nie poznałem jeszcze wszystkich tajników OTTD
Bo cena podana na "etykiecie" nie odpowiada tej "przy kasie"
Tworzysz świetne dodatki, w przypadku Polroad'a jeszcze trochę a zapomnę o eGRVTS'ie, ale czasami naprawdę przekombinowujesz
No, albo ja nie poznałem jeszcze wszystkich tajników OTTD
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)