29-08-2015, 11:26
Co do gry, ja mam obecnie 1.5.1 i dodatek działa poprawnie. NewStations używam, jeśli dobrze pamiętam, od 2013 roku i ten zestaw działał poprawnie również w poprzednich wersjach Open. Może dodatek "gryzie się" z innym albo, co bardziej prawdopodobne, ustawiłeś parametr wyświetlania okien w budynkach. Zobacz w ustawieniach na poziomie menu głównego, może o to chodzi. Jeśli nie, to być może jest to kwestia nie tyle bugu, co użytkowania tego dodatku. Budynki stacyjne dłuższe niż 1 pole, a wiele jest takich, gdy ustawisz je na fragmencie pola, które zajmuje już drugi budynek, ulegają zniekształceniu i niepoprawnie się wyświetlają.
Jak już mowa o stacjach towarowych, możliwe, że niezbyt precyzyjnie sprawę opisałem. Chodziło mi o budynki magazynowe i bocznice przemysłowe, które służą do ładowania składów towarowych. Takie są w nowej wersji tego dodatku.
Określone zostały jako stacje towarowe. Poniżej przykłady.
Jak już mowa o stacjach towarowych, możliwe, że niezbyt precyzyjnie sprawę opisałem. Chodziło mi o budynki magazynowe i bocznice przemysłowe, które służą do ładowania składów towarowych. Takie są w nowej wersji tego dodatku.
Określone zostały jako stacje towarowe. Poniżej przykłady.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)