(15-10-2015, 12:16)Sander napisał(a):(12-10-2015, 22:00)pAter napisał(a): To moja jedyna mapa - zrobiłem ją, żeby grać z moimi kolegami po nocach, ale chętnie się podzieliłem ze Społecznością (i sporo osób mi też pomogło, pisząc sugestie)
Czyt. wpadli kumple, pochlalismy, nagle ktos rzucil haslo "fajnie by bylo w opena w polsce pograc"
-boom
=profit
Nie nie - jak się ustawiamy na picie, to nie gramy w gierki
A jak gramy w OTTD, to siedzimy na Skype, ktoś tworzy serwer i siedzimy całą noc. I gramy we trzech, chociaż kiedyś nawet moja siostra się podłączała, albo brat - chociaż z nim się nie da grać towarzysko, bo jest zbyt dobry
Co do mapy Polski - po kilku gierkach miałem już dość słuchania "Pater, na mapie Polski by się grało zajebiście - weź no zrób." - tak się zbierałem i zbierałem, aż w końcu zrobiłem 
Teraz mam na dysku wersję mapy z małymi poprawkami, ale to nic pilnego, więc na razie nie publikuję. Tym bardziej, że jakiś czas temu zacząłem się przymierzać do dostosowania mapy do narzędzi McZapkiego (będzie można grać w różnych klimatach, z różnymi NewGRFami przedsiębiorstw itp.). Ale to daleka przyszłość, znacie mnie
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)