dałoby radę wyłączyć autoclean'a w odniesieniu do firm które osiągają jakiś konkretny zysk np. co najmniej 1-5mln dolarów? (gram na dolarach
) (zapewne to wymaga jakiegoś skryptu)
...i tak firmy o niższym zysku byłyby zagrożone autoclean'em a pozostałe nie, natomiast odnośnie tych firm, które pozostaną to admin mógłby decydować o ich przyszłym losie np. widząc, że od 50-60 lat nikt na daną firmę nie wszedł, czy też z innych uzasadnionych powodów
...no a swoją drogą 30 lat to szmat czasu, ale niektórzy wizytują serwer w odstępach 24h - więc gra zespołowa wydaje się być rozwiązaniem - no i jeszcze jednym sposobem jest zostawienie hasła do swojej firmy w nazwie firmy - np. ja często ujawniam hasło jak również wchodzę na inne firmy do których znam hasło (co jakiś czas) by zresetować licznik do autoclean'a na innej firmie...
...kuźwa właśnie zauważyłem że moją firmę wciął autoclean co za dzień :-/
) (zapewne to wymaga jakiegoś skryptu)...i tak firmy o niższym zysku byłyby zagrożone autoclean'em a pozostałe nie, natomiast odnośnie tych firm, które pozostaną to admin mógłby decydować o ich przyszłym losie np. widząc, że od 50-60 lat nikt na daną firmę nie wszedł, czy też z innych uzasadnionych powodów
...no a swoją drogą 30 lat to szmat czasu, ale niektórzy wizytują serwer w odstępach 24h - więc gra zespołowa wydaje się być rozwiązaniem - no i jeszcze jednym sposobem jest zostawienie hasła do swojej firmy w nazwie firmy - np. ja często ujawniam hasło jak również wchodzę na inne firmy do których znam hasło (co jakiś czas) by zresetować licznik do autoclean'a na innej firmie...
...kuźwa właśnie zauważyłem że moją firmę wciął autoclean co za dzień :-/
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)