09-11-2015, 13:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2015, 13:11 przez FrontierPharmacist.)
Fajny dodatek, szczególnie "internety"
Popieram jednak pomysł, aby druty wyświetlane były jako tory a nie trakcja. W tej chwili graficznie widać połączenia nawet tam, gdzie ich w rzeczywistości nie ma (np. nad drogami czy przy "skrzyżowaniach" drutów), co utrudnia znalezienie dziury w sieci a nośniki poruszają się tak szybko, że czasem nie widać, gdzie dokładnie jest problem. Dobrze byłoby też, aby nośniki się nie psuły (czarny dym z drutów nie wygląda dobrze). Do pełni szczęścia brakuje tylko:
- dedykowanego mostu
- możliwości krzyżowania z drogami (to wiem, że jest niewykonalne w obecnej wersji OTTD, może trzeba poprosić developerów o wprowadzenie opcji niekolidującego pociągu).
Nawiasem mówiąc, nie wiedziałem, że zderzenia pakietów TCP może być tak groźne
Za każdym razem gdy się wydarzy gazety piszą o 4 ofiarach (pewnie admini)
Popieram jednak pomysł, aby druty wyświetlane były jako tory a nie trakcja. W tej chwili graficznie widać połączenia nawet tam, gdzie ich w rzeczywistości nie ma (np. nad drogami czy przy "skrzyżowaniach" drutów), co utrudnia znalezienie dziury w sieci a nośniki poruszają się tak szybko, że czasem nie widać, gdzie dokładnie jest problem. Dobrze byłoby też, aby nośniki się nie psuły (czarny dym z drutów nie wygląda dobrze). Do pełni szczęścia brakuje tylko:- dedykowanego mostu
- możliwości krzyżowania z drogami (to wiem, że jest niewykonalne w obecnej wersji OTTD, może trzeba poprosić developerów o wprowadzenie opcji niekolidującego pociągu).
Nawiasem mówiąc, nie wiedziałem, że zderzenia pakietów TCP może być tak groźne
Za każdym razem gdy się wydarzy gazety piszą o 4 ofiarach (pewnie admini)
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)