10-11-2015, 11:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2015, 11:55 przez parowoziarz.)
Cześć,
do gry wracam od czasów pierwszej wersji - nie ma lepszej i bardziej grywalnej. Ale do rzeczy: zainstalowałem mapę (dla mnie takie kombinowanie to nowość) i mam w Single Playerze problem: po wczytaniu zapisanej gry wyskakuje błąd skryptu, mam też wrażenie że miasta przestają rosnąć. Załączam screenshot i proszę o pomoc
Mam nadzieję że jest na to jakaś rada.
Screenshot jest ze starszej wersji mapy, na nowej jest to samo - dlatego zainstalowalem starsza z nadzieja ze będzie OK, ale nie jest..
pozdrawiam!
a to screen z najnowszej wersji scenariusza - pl2048ECSp
do gry wracam od czasów pierwszej wersji - nie ma lepszej i bardziej grywalnej. Ale do rzeczy: zainstalowałem mapę (dla mnie takie kombinowanie to nowość) i mam w Single Playerze problem: po wczytaniu zapisanej gry wyskakuje błąd skryptu, mam też wrażenie że miasta przestają rosnąć. Załączam screenshot i proszę o pomoc
Mam nadzieję że jest na to jakaś rada.
Screenshot jest ze starszej wersji mapy, na nowej jest to samo - dlatego zainstalowalem starsza z nadzieja ze będzie OK, ale nie jest..
pozdrawiam!
a to screen z najnowszej wersji scenariusza - pl2048ECSp
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)