12-11-2015, 19:45
Tak jak pisałem, 'dźwięki udało mi się trochę poprawić, nie całkiem tak jak chciałem'.
W sumie to fajny efekt, są tak szybkie że ciężko zauważyć, ale łatwo usłyszeć.
ale wiem już jak zmienić, aby było tylko raz przy ruszeniu.
Limit traktorów jest (da się ruszyć tylko pojedynczym), przyczep można dorobić.
Uzależnienie kosztów od % załadowania ma jak najbardziej sens, ale nie wiem czy da się zrobić - sprawdzę.
Niestety stawek z tego co wiem nie da się zmieniać z poziomu bloku pojazdu - są wspólne i definiowane w bloku cargo.
Dzięki za poprawki spritów - mam tyle projektów rozgrzebanych że nie mam tego czasu zrobić.
Przede wszystkim przydałyby sie sprity zoomx2 dla drutów, wtedy nie były by takie grube.
Traktor zrobiłem zoomx2 na potrzeby setu PKP więc tu tez się znalazł, będę tez rysował dokładniejszą lokomobilę,
przyczep nie miałem w planie rysować ale jak Ci się chce to chętnie przygarnę - w polroad też się przydadzą.
W sumie to fajny efekt, są tak szybkie że ciężko zauważyć, ale łatwo usłyszeć.
ale wiem już jak zmienić, aby było tylko raz przy ruszeniu.
Limit traktorów jest (da się ruszyć tylko pojedynczym), przyczep można dorobić.
Uzależnienie kosztów od % załadowania ma jak najbardziej sens, ale nie wiem czy da się zrobić - sprawdzę.
Niestety stawek z tego co wiem nie da się zmieniać z poziomu bloku pojazdu - są wspólne i definiowane w bloku cargo.
Dzięki za poprawki spritów - mam tyle projektów rozgrzebanych że nie mam tego czasu zrobić.
Przede wszystkim przydałyby sie sprity zoomx2 dla drutów, wtedy nie były by takie grube.
Traktor zrobiłem zoomx2 na potrzeby setu PKP więc tu tez się znalazł, będę tez rysował dokładniejszą lokomobilę,
przyczep nie miałem w planie rysować ale jak Ci się chce to chętnie przygarnę - w polroad też się przydadzą.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)