22-11-2015, 16:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2015, 16:16 przez LaChupacabra.)
Sygnalizatory w rozdzielczości HDX2 zoom gotowe. Może bunkrów nie ma, ale powinny być lepsze niż obecne
Zrobiłem też próbki nowych grafik dla nośników. Najciekawiej i w sumie przypadkiem wyszły mi "kule energii". Mogłyby zmieniać swoje rozmiary w zależności o transportowanego ładunku, kolor zależałby od rodzaju nośnika. Gdyby jeszcze zrobić im animację, aby się mieniły... Drugim ciekawym rozwiązaniem jest mini firefox
Lis jak to na niego przystało farbował by się na kolor firmy, zaś kula - jej kolor zależałby od rodzaju nośnika, natomiast jasność od napełnienia. Mógłbym go zrobić nawet w zoom'ie x4. Na razie jest x2.
Zrobiłem też próbki nowych grafik dla nośników. Najciekawiej i w sumie przypadkiem wyszły mi "kule energii". Mogłyby zmieniać swoje rozmiary w zależności o transportowanego ładunku, kolor zależałby od rodzaju nośnika. Gdyby jeszcze zrobić im animację, aby się mieniły... Drugim ciekawym rozwiązaniem jest mini firefox
Lis jak to na niego przystało farbował by się na kolor firmy, zaś kula - jej kolor zależałby od rodzaju nośnika, natomiast jasność od napełnienia. Mógłbym go zrobić nawet w zoom'ie x4. Na razie jest x2.![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)