11-12-2015, 20:42
Ok, kable trafiły na stół operacyjny. Usunąłem nieco tłuszczu, wygładziłem cerę, ale tak na dobrą sprawę bez możliwości podglądnięcia jak to będzie wyglądało w praktyce, ta operacja jest jednak dość karkołomna. Nie do końca wiem który obrazek na schemacie odpowiada któremu w grze. No i nie wszędzie jestem pewien, który jest na wierzchu. Na razie rysuje je na poligonie w całości. Może nie będę ich dzielił, tylko zrobię wszystkie warianty i w takiej formie je wrzucę.
Zachowałem drewniane słupy. Jak co mogę dorobić jeszcze betonowe - grafiki mogłyby ulegać podmianie po którymś roku jak to jest w niektórych setach drogowych.
Na obrazku widać linie w węższym i szerszym rozstawie, i dwóch wariantach kolorystycznych. Dla klimatu tropikalnego zrobiłbym ciemniejsze linie - te, zwłaszcza jaśniejsze, są słabo widoczne.
Zachowałem drewniane słupy. Jak co mogę dorobić jeszcze betonowe - grafiki mogłyby ulegać podmianie po którymś roku jak to jest w niektórych setach drogowych.
Na obrazku widać linie w węższym i szerszym rozstawie, i dwóch wariantach kolorystycznych. Dla klimatu tropikalnego zrobiłbym ciemniejsze linie - te, zwłaszcza jaśniejsze, są słabo widoczne.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)