08-01-2016, 00:34
Witam. Ostatnio udało mi się rozwinąć sporą firmę transportową, woziłem wszystko, od węgla po pocztę. Ale brakowało mi czegoś w tej rozgrywce. Mianowicie pojazdów prywatnych. Trochę dziwnie to wygląda, jak widzisz na drogach tylko swoje wozy
A więc moje pytanie jest takie: czy istnieje NewGRF który inicjuje na drogach ruch pojazdów (chodzi o osobówki itp)?? A może istnieje już podobny wątek?? Jeśli tak, to proszę, przekierujcie mnie do niego
A skoro już pytam o NewGRF- jest taki, który dodaje sygnalizację świetlną na skrzyżowaniach?? Pozdrawiam
A więc moje pytanie jest takie: czy istnieje NewGRF który inicjuje na drogach ruch pojazdów (chodzi o osobówki itp)?? A może istnieje już podobny wątek?? Jeśli tak, to proszę, przekierujcie mnie do niego
A skoro już pytam o NewGRF- jest taki, który dodaje sygnalizację świetlną na skrzyżowaniach?? Pozdrawiam
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)