16-01-2016, 13:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2016, 14:00 przez LaChupacabra.)
No jakoś też nie wydaje mi się, aby to rozwiązanie mogło być bardziej wydajne. Już przy niewielkim ruchu tworzyły się małe zatory - pociągi, które chciały wyjechać ze stacji nie mogły tego zrobić, ponieważ nieustannie miały zagrodzoną drogę przez składy wjeżdżające na nią. Gdyby na takiej stacji miał się jeszcze odbywać załadunek, bez wymuszonych warsztatów "magazynujących" oczekujące pociągi towarowe by się nie obeszło.
Ale! Gdyby nie eksperymenty, dalej siedzielibyśmy w jaskiniach i modlili do rozżarzonych węgielków
Wrzucam sejwa ze stacją "TARG NIEWOLNIKÓW". Nieco jeszcze poprawiłem przepustowość linii prowadzących do niej - obecnie obsługuje ok. 36 000 pasażerów miesięcznie
Targ Niewolników Sp. z p.o., 12 lip 2047.sav (Rozmiar: 1.11 MB / Pobrań: 160)
Ale! Gdyby nie eksperymenty, dalej siedzielibyśmy w jaskiniach i modlili do rozżarzonych węgielków

Wrzucam sejwa ze stacją "TARG NIEWOLNIKÓW". Nieco jeszcze poprawiłem przepustowość linii prowadzących do niej - obecnie obsługuje ok. 36 000 pasażerów miesięcznie

Targ Niewolników Sp. z p.o., 12 lip 2047.sav (Rozmiar: 1.11 MB / Pobrań: 160)
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)