30-01-2016, 16:50
(30-01-2016, 13:04)Mewa napisał(a): W secie jest mały błąd. Mianowicie z SM30 leci para jak z parowozu.Dym w SM30 jest prawidłowy. Te lokomotywy tak kopciły...Dziwne, że jeszcze nikt tu tego nie zauważył.
A co do EZT, to czuć braki w czasach współczesnych. Takiego Elfa można łączyć w składy tylko po dwie jednostki. Nie da rady umożliwić łączenia po trzy? W rzeczywistości jest to możliwe. Ewentualnie można by stworzyć alternatywę dla Elfa.

Odnośnie Elfa, to nie pamiętam już, na jakiej podstawie zrobiłem to ograniczenie. Pewnie dlatego, że w realu nie stosuje się dłuższych składów. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zrobić 3.
P.S.
101ksl pisał o SA137/138. Faktycznie myślałem o tych jednostkach w PKP Secie, jako następcy SA106. Szczególnie, że jeżdżą/jeździły w malowaniu PKP PR.
Kwestia ładowności EZT jest też możliwa do przedyskutowania. Tak samo jak podbicie kosztów EP01/02.
Obecnie jestem jednak tak zarobiony, że nie mam czasu nawet włączyć GIMPa, żeby cokolwiek narysować.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)

Dziwne, że jeszcze nikt tu tego nie zauważył.