04-02-2016, 21:21
(04-02-2016, 21:01)LaChupacabra napisał(a):No ja cały czas czekam na opis, jak będzie to zacznę robićMcZapkie napisał(a):Jak to nieczytelne? To zwykłe pliki tekstowe, skrypt squirrel.Może i zwykłe, ale notatnik nie potrafi odpowiednio zawijać tego tekstu. Skrypt squirrel kompletnie nic mi nie mówi.
Powiedz lepiej skąd masz ten skrypt NWD, wygląda ciekawie, coś jak simcity.
d0mi3l napisał(a):PSPad Editor.Już lepiej, dzięki
Milek7 napisał(a):A ten NWD, to prawdziwy czy tylko makieta?Ten NWD to skrypt, o którym Ci mówiłemTo już jego trzecia lub czwarta wersja. Na razie jest zapisany w programie Paint w formacie PNG - wymagałby "jedynie" odpowiedniej konwersji do NUT'sa.
Mógłbym go dokładnie opisać, jak by miał działać, wszelkie zależności, co z czego wynika i dlaczego, ale już ktoś inny musiałby te wszystkie teorie przerobić na kod
A co do przerobionego Real Growth'a, może wrzuciłbyś go na swój serwer?

Nie wiem czy jest sens takiego protezowania tego dziwnego real growth. Wydaje mi się że póki nie ma NWD to można wrzucić City Growth Limiter, żeby jeden autobus nie rozdmuchiwał miasta do kosmicznych rozmiarów.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)