30-03-2016, 00:14
Cytat:Zamiast gadać - narysujcie coś wartościowego. [Obrazek: wink.gif]
Na wstępie napisze że wszystkie grafiki były bazowane na czyiś, nie wiem czy mogę je nawet pokazać, gdyż robiłem je tylko pod własny grf (dodałem sobie po wielu próbach i błędach do setu. Nie, nigdzie nie udostępniam go bo same "repainty" są tragiczne). Dodałem 7 lokomotyw:
- EP03 w sumie nie wiem po co , nie ma jej w załączniku.
- EP08 (zważywszy na to że nie ma lokomotywy wcześniej niż EU43 która ma prędkość 140km/h)
- EP23 - prototypowy elektrowóz, 160km/h na bazie ET22
- Szynobus SA139 na bazie Elfa (niestety nie potrafię rysować sensownie takich rzeczy więc cóż, jedynie pantografy usunąłem i sprawiłem (cudem) że jest dwuczłonowy, niestety nie potrafię zakodować sobie żeby mi się więcej niż dwa składy nie podłączały), ponadto SA106 jako jedyny szynobus spalinowy w secie trochę smutne
- SP47 - prototypowa lokomotywa, 140km/h BARDZO mnie boli że w secie nie ma spalinówki z taką prędkością
- ST45 - zmodernizowana SU45
- EM10 - 80km/h jedyna manewrowa lokomotywa elektryczna, 4 sztuki tylko są, niestety malowanie fikcyjne cargo (nie wiem jak narysować na tym to biało-czerwone), bazowała na modelu SM31 i kolorystyce SM42
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)