09-04-2016, 16:16
Dobra, biorę na siebie Vectrona, bo niedawno sobie jednego sprite'a "rekreacyjnie" narysowałem, więc mogę skończyć. Traxx został na Cargo już tylko jeden, resztę oddali. Jeśli dobrze pamiętam, to Vectron ma Vmax=160km/h. Dla towarowych i tak bez znaczenia, bo nie ma wagonów z Vmax>120km/h, ale można "od biedy" podczepić pod TLK
ED74 w toku tak samo, zrobię to, chociaż trochę zajmie to czasu.
Jeśli nie EW51, to co przed kiblami? Mam puszczać parowozy z boczniakami? Trochę bez sensu, wolałbym obsługiwać ruch podmiejski EZTami.
Co do "żółtków" - ciśnienia nie mam, to są szczegóły.
Dart - Gustlik jakiś czas temu zaczął rysować i nieźle mu to szło, więc nie ruszam - może znajdzie trochę wolnego czasu.
A jeśli chodzi zaś o wagony towarowe, to wypisałem te, które akurat całkiem dobrze pamiętam. Generalnie nie mam zbyt szerokiej wiedzy na temat przewozu towarów przez PKP w PRL, więc jeśli ma ktoś jakiś pomysł, co dodać - czekam na konkretne informacje o danym wagonie (zdjęcia też mile widziane).
Co sądzisz o pomyśle przewozu poczty w kontenerach? Przejdzie taki pomysł?
Gama - unikasz tego tematu
A będę się co do niej upierał, jest bardzo potrzebna
ED74 w toku tak samo, zrobię to, chociaż trochę zajmie to czasu.Jeśli nie EW51, to co przed kiblami? Mam puszczać parowozy z boczniakami? Trochę bez sensu, wolałbym obsługiwać ruch podmiejski EZTami.
Co do "żółtków" - ciśnienia nie mam, to są szczegóły.
Dart - Gustlik jakiś czas temu zaczął rysować i nieźle mu to szło, więc nie ruszam - może znajdzie trochę wolnego czasu.
A jeśli chodzi zaś o wagony towarowe, to wypisałem te, które akurat całkiem dobrze pamiętam. Generalnie nie mam zbyt szerokiej wiedzy na temat przewozu towarów przez PKP w PRL, więc jeśli ma ktoś jakiś pomysł, co dodać - czekam na konkretne informacje o danym wagonie (zdjęcia też mile widziane).
Co sądzisz o pomyśle przewozu poczty w kontenerach? Przejdzie taki pomysł?
Gama - unikasz tego tematu
A będę się co do niej upierał, jest bardzo potrzebna
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)