Long time no see.
Po pierwsze primo: prace nad cysterną 20R idą jak krew z d**y, więc na razie daję sobie z tym spokój. Wagony towarowe to chyba nie moja specjalność
Po drugie primo: Dokończyłem i poprawiłem niektóre grafiki. Lista poniżej:
Po czwarte: dlaczego Bhp ma Vmax 100 km/h? Celowo, czy przypadkowo? Może gdzieś było już o tym mówione, ale w tym gąszczu postów nie mogę nic znaleźć
I piąte, na sam koniec: czy to, co zebraliśmy przez ten czas, nadaje się już na kolejny update PKP Setu? Wieje nudą trochę...
Po pierwsze primo: prace nad cysterną 20R idą jak krew z d**y, więc na razie daję sobie z tym spokój. Wagony towarowe to chyba nie moja specjalność
Po drugie primo: Dokończyłem i poprawiłem niektóre grafiki. Lista poniżej:
- Wagon 140A + 141A
obydwa te wagony mogą stanowić repaint 111A i 112A, ale mogą też służyć jako oddzielna seria
- Wagon 162A - poprawiony + 163A (z 15 miejscami 1 klasy i 54 2 klasy)
- 305Ad - sypialny z Kiepury (wkrótce R.I.P.) na 200 km/h
- Traxx- Railpool + Railpoll Lotos + Railpool PR
- ET22 - w dwóch wersjach, obydwie bez żółtego czoła, jedna dodatkowo w malowaniu w jaśniejszej zieleni
- SU46 - też bez żółtego czoła (w drugim poście, można dodać max 5 załączników na post)
Po czwarte: dlaczego Bhp ma Vmax 100 km/h? Celowo, czy przypadkowo? Może gdzieś było już o tym mówione, ale w tym gąszczu postów nie mogę nic znaleźć

I piąte, na sam koniec: czy to, co zebraliśmy przez ten czas, nadaje się już na kolejny update PKP Setu? Wieje nudą trochę...
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)