14-08-2016, 15:10
W takim razie mam dwa pytania
1. Ile pociągów nadal stoi w korku za stacjami na południu w twoim rozwiązaniu?
2. Ilu pasażerów wciąż oczekuje na transport na północnych stacjach?

Te stacje co zrobiłem, to bardziej przykład rozwiązań niż dostosowanie infrastruktury do obecnego ruchu i obciążenia linii. Trzeba jednak pamiętać, że miasta rosną i to co teraz jeszcze wydaje się przerostem formy nad treścią, za x lat będzie już podchodziło pod infrastrukturalną anoreksje. A poza tym, gra się dla fanu, nie tylko dla mega zysków
1. Ile pociągów nadal stoi w korku za stacjami na południu w twoim rozwiązaniu?
2. Ilu pasażerów wciąż oczekuje na transport na północnych stacjach?
(14-08-2016, 14:33)kabexxx napisał(a): Przekombinowałeś. Jak powiedziałem, wystarczą trzy perony.No! Zdążyłeś zmienić dwa na trzy, więc jedno pytanie wykreślam

Te stacje co zrobiłem, to bardziej przykład rozwiązań niż dostosowanie infrastruktury do obecnego ruchu i obciążenia linii. Trzeba jednak pamiętać, że miasta rosną i to co teraz jeszcze wydaje się przerostem formy nad treścią, za x lat będzie już podchodziło pod infrastrukturalną anoreksje. A poza tym, gra się dla fanu, nie tylko dla mega zysków
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)