Pierwszy mój rysunek (prosty stadion z bieżnią i jedną trybuną) nie spotkał się zbytnio z zainteresowaniem, więc zabrałem się za coś bardziej ambitnego.
Jest to neogotycka Katedra Opieki Najświętszej Maryi Panny w Radomiu.
[Obrazek: XCwoEtYm.jpg]
[Obrazek: O4iNcZj.png]
Zaznaczam, że jest to mój drugi pixelart w historii, więc nie bijcie
Wszelkie sugestie są mile widziane.
Pytanie jeszcze do TadeuszaD - czy jest sens, aby ta katedra była na 2x2? Raz, że katedry chyba zazwyczaj nie znajdują się w ścisłym sąsiedztwie z innymi budynkami, a dwa, że mógłbym nieco poszerzyć transept.
PS. W przyszłości chciałbym narysować kilka współczesnych 4-piętrowych bloków mieszkalnych, których pełno się buduje w ostatnim czasie w moim mieście.
Jest to neogotycka Katedra Opieki Najświętszej Maryi Panny w Radomiu.
[Obrazek: XCwoEtYm.jpg]
[Obrazek: O4iNcZj.png]
Zaznaczam, że jest to mój drugi pixelart w historii, więc nie bijcie
Wszelkie sugestie są mile widziane.Pytanie jeszcze do TadeuszaD - czy jest sens, aby ta katedra była na 2x2? Raz, że katedry chyba zazwyczaj nie znajdują się w ścisłym sąsiedztwie z innymi budynkami, a dwa, że mógłbym nieco poszerzyć transept.
PS. W przyszłości chciałbym narysować kilka współczesnych 4-piętrowych bloków mieszkalnych, których pełno się buduje w ostatnim czasie w moim mieście.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)