20-11-2016, 01:22
Miałem chwilę czasu więc dorobiłem coś czego mi brakowało. Rzeczy do miast są spoko ale przecież wciąż nie ma w secie takich oto, zabytkowych dworków!
[Obrazek: 0v6xxeol2nxkttpzg.jpg?size_id=2]
jak ktoś ma pomysły to zrobię jeszcze kilka innych. Narazie wpadłem tylko na taki.
Myślę aby pojawiały się wraz z mapą i zostawały na stałe jak starówka. Tylko czy obrośnięte nowoczesnym miastem nie wyglądały by dziwne?
Niby mogły by być wtedy traktowane jako muzeum. Ale to kwestia do dyskusji.
Teraz planuję (prócz dodatkowych rzeczy z socrealizmu) zabrać się za coś jakże współczesnego a czego mamy pełno w różnych rodzajach - galerie handlowe! Ostatnimi laty chyba każde miasto ma jakaś jak nie kilka! (pojawiały by się w "erze współczesnej" blisko centrów miast)
[Obrazek: 0v6xxeol2nxkttpzg.jpg?size_id=2]
jak ktoś ma pomysły to zrobię jeszcze kilka innych. Narazie wpadłem tylko na taki.
Myślę aby pojawiały się wraz z mapą i zostawały na stałe jak starówka. Tylko czy obrośnięte nowoczesnym miastem nie wyglądały by dziwne?
Niby mogły by być wtedy traktowane jako muzeum. Ale to kwestia do dyskusji.
Teraz planuję (prócz dodatkowych rzeczy z socrealizmu) zabrać się za coś jakże współczesnego a czego mamy pełno w różnych rodzajach - galerie handlowe! Ostatnimi laty chyba każde miasto ma jakaś jak nie kilka! (pojawiały by się w "erze współczesnej" blisko centrów miast)
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)