08-12-2016, 03:21
(30-11-2016, 00:02)Tomasz333333 napisał(a):(29-11-2016, 23:52)LaChupacabra napisał(a): Wiesz Tomasz, temat ogólnie fajny, ale... pomysł z ankietą zbyt oryginalny nie jest. Może po prostu pokaż to co masz i sam uważasz za najciekawsze wśród twoich save'ów? I może ewentualnie do tego odnieś pytania w ankiecie?
Co do twojego pierwszego save'a, nie bardzo lubię ten "klimat", ale przyznam, że całkiem nieźle to wszystko wygląda. Nawet presygnalizatory ustalające pierwszeństwo gdzieniegdzie zauważyłem. Tylko po co po dwie stacje załadunkowe? Ogółem fajna mapka, niezła firma, ale dałoby się jeszcze trochę z niej wykrzesaćSporo tracisz na rozwożeniu towarów do wszystkich miast - poza niższymi zyskami nic to nie daje.
Ps. Z tymi niugieerferami, dla cukierkowego ciekawy jest Toyland to Mars convertion
1.Pomyślę nad zmianą ankiety.
2.Grałem kiedyś w Chris Sawyer Locomotion i jakoś mi to zostało. A poza tym spójrz na oceny stacji jakie na nich są..
3. Chciałem, żeby każde miasto było zaopatrzone, ale słabym punktem są tylko 4 peronowe stacje w miastach przez co czasami się robią korki przy wjazdach na stację.
4. Nigdy nie miałem styczności z marsjańskim klimatem.
Tomasz a jest jeszcze gdzieś możliwość kupna Cris Saywer Locomotion bo grałem w nią kiedyś ale gdzieś płyta mi się zapodziała.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)

Sporo tracisz na rozwożeniu towarów do wszystkich miast - poza niższymi zyskami nic to nie daje.
.