Sojita, widzę drobne poprawki w moim małym bloku. Tak się składa, że przedwczoraj również dorysowałem śnieg, ale niestety nie zdążyłem tego opublikować przed tobą i w sumie zdublowaliśmy pracę. Z naniesionymi twoimi poprawkami moja propozycja wygląda tak (zostawiłem choinki i przysypałem śniegiem):
Etap budowy wygląda świetnie
Nie miałem czasu dorysować drugiego rzutu, za to dorysowałem śnieg do Zamku Królewskiego i do katedry. Przy okazji pokazuję wersje uaktualnione na podstawie sugestii TadeuszaD.
Planuję, tak jak w przypadku zamku, narysować czerwony dach w katedrach (budynki z czerwonymi dachami nie będą mogły być usuwane). No i upieram się przy dwóch różnych rozmiarach - 2x1 i 2x2. W końcu będą one budowane przy stawianiu miast i nie powinno być problemu z ich umiejscawianiem (chyba).
Oczywiście potrzebne grafiki z warstwami wyślę już Tadeuszowi poza forum.
Etap budowy wygląda świetnie
Nie miałem czasu dorysować drugiego rzutu, za to dorysowałem śnieg do Zamku Królewskiego i do katedry. Przy okazji pokazuję wersje uaktualnione na podstawie sugestii TadeuszaD.Planuję, tak jak w przypadku zamku, narysować czerwony dach w katedrach (budynki z czerwonymi dachami nie będą mogły być usuwane). No i upieram się przy dwóch różnych rozmiarach - 2x1 i 2x2. W końcu będą one budowane przy stawianiu miast i nie powinno być problemu z ich umiejscawianiem (chyba).
Oczywiście potrzebne grafiki z warstwami wyślę już Tadeuszowi poza forum.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)