10-01-2017, 01:35
Przyznam szczerze, że trochę mnie przytłoczyła misja narysowania drugiej katedry i odwlekałem to już kilka tygodni, więc postanowiłem zająć się czymś innym, by powrócić do rysowania w ogóle. Od samego początku, kiedy przymierzałem się do rysowania budynków do polskiego setu, chciałem narysować modernistyczny Spółdzielczy Dom Handlowy w Radomiu (Dom Handlowy "Sezam"):
Bazując na nim, stworzyłem zestaw budynków w różnych wariantach. Wejścia i ściany są uniwersalne, więc nawet stojąc obok siebie powinny dobrze wyglądać.
Budynki tego typu były stawiane w latach 60. i 70. ubiegłego wieku.
Pozostało mi jeszcze narysować dla nich etapy budowy (nigdy tego jeszcze nie robiłem, ale najwyższy czas się nauczyć). Standardowo, gdy już uznam je za gotowe, wyślę TadeuszowiD poza forum
Bazując na nim, stworzyłem zestaw budynków w różnych wariantach. Wejścia i ściany są uniwersalne, więc nawet stojąc obok siebie powinny dobrze wyglądać.
Budynki tego typu były stawiane w latach 60. i 70. ubiegłego wieku.
Pozostało mi jeszcze narysować dla nich etapy budowy (nigdy tego jeszcze nie robiłem, ale najwyższy czas się nauczyć). Standardowo, gdy już uznam je za gotowe, wyślę TadeuszowiD poza forum
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)