14-07-2009, 20:54
Chyba mnie własnie dzisiaj oświeciło gdy uruchomilem gre i szybko zrobilem próbe nowego biznesu aby wyslac wam save'a to ustawilem dwa autobusy i kombinowalem z opcjami wyladunku. Dotad ustawialem zazwyczaj: "transfer and take cargo" i finanse byly wykazywane niby bardzo dobre z kazdego kursu, a cala firma bankrutowala i brak nyl tych pozycji w zyskach bilansu rocznego. Gdy nic nie ustawiam i poprostu wskazuje tylko przystanki docelowe bez zadnych komentarzy ladunku i rozladunku to pojawily mi sie zyski w tabeli (sukces!) i z opisow pojazdów zmalaly na zero pozycje "transfer credits", czyli chyba nie zrozumialem jeszcze sensu opcji transferu przy zaladunku. Potestuje to jeszcze troche i napisze czy juz bedzie dzialac, teraz czas na kąpiel po pracy 
A bankructwo wyglada tak ze poprostu wyskakuje napis ze firma zbankrutowala i wszystko zostaje sprzedane, ale nic mi nie sprzedali i dalej moglem grac, tyle ze z dlugami.

A bankructwo wyglada tak ze poprostu wyskakuje napis ze firma zbankrutowala i wszystko zostaje sprzedane, ale nic mi nie sprzedali i dalej moglem grac, tyle ze z dlugami.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)