04-07-2017, 12:44
Witam. Mam problem ze stacją przeładunkową. Otóż nie wiem jak ustawić polecenia pojazdów.
Chodzi mi o przewóz kosztowności:
są dwa miasta A i B.
W mieście A stacja kolejowa jest blisko banku, więc nie ma problemu.
W mieście B pociąg przywozi ładunek, następnie towar robi "przesiadkę" na ciężarówki, które to zawożą towar z miasta A do banku B.
I na odwrót:
ciężarówki zabierają towar z banku B na stację miasta B, następnie odbiera je pociąg i wiezie do miasta A.
Problem jest taki, że albo ciężarówki jeżdżą w kółko z jednym towarem z banku (tzn. rozładują go na stacji, ale zaraz zabierają), albo tylko wyrzucają towar z banku A na stacji, nie zabierając towaru przywiezionego ze banku B przez pociąg.
Chodzi mi o przewóz kosztowności:
są dwa miasta A i B.
W mieście A stacja kolejowa jest blisko banku, więc nie ma problemu.
W mieście B pociąg przywozi ładunek, następnie towar robi "przesiadkę" na ciężarówki, które to zawożą towar z miasta A do banku B.
I na odwrót:
ciężarówki zabierają towar z banku B na stację miasta B, następnie odbiera je pociąg i wiezie do miasta A.
Problem jest taki, że albo ciężarówki jeżdżą w kółko z jednym towarem z banku (tzn. rozładują go na stacji, ale zaraz zabierają), albo tylko wyrzucają towar z banku A na stacji, nie zabierając towaru przywiezionego ze banku B przez pociąg.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)