Włoszczowa, we have a problem...
Drodzy koledzy i koleżanki,

Piszę dziś do Was z problemem bardzo... wstydliwym. Nie chodzi mi bynajmniej o jakieś pryszcze, gdzieś tam... czy inne skutki uboczne korzystania z Tindera, czy innych serwisów "randkowych", ale bardzo proszę się nie śmiać! Otóż... mam ja moi drodzy dwa komputery, na których gram w OpenTTD. Jeden jest całkiem współczesny - może nie demon prędkości, ale dziś nie o nim... Druga maszyna, z której korzystam to sprzęt trochę leciwy C2D 2,6GHz, 4GB Ramu, grafika na płycie, Win7 etc. I tu się zaczynają schody. W singlu, na średnich, a nawet dużych mapach wszystko jest względnie ok. Obraz przy szerokim kadrowaniu przewija się dość wolno, ale żyć się dam. Na serwerze, na którym gram jako jedna z trzech osób, na mapie 2048^2, na której kursuje kilkaset pojazdów jest już krucho Sad Gra dostaje fest zadyszki czasami, Discord nawet zaczyna niedomagać. Co robić, jak żyć?! Co dokupić? Ratujta!

Wiadomości w tym wątku
Włoszczowa, we have a problem... - przez fOOdini - 17-07-2017, 15:29
RE: Włoszczowa, we have a problem... - przez Rysh - 17-07-2017, 21:22

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord