10-08-2017, 00:30
(09-08-2017, 22:39)LaChupacabra napisał(a): Wyjątkowo ciepły ten luty.no przecież ocieplenie klimatu jestJuż myślałem, że całkiem zapomniałeś o tym.
. wcześniej jakoś nie miałem czasu, a ostatni miesiąc zająłem się też pociągami, tylko w większym wydaniu, modernizacją symulatora eu07 
to za jakieś dwa dni zobaczę na to przypisywanie przedsiębiorstw, przetestuje się, a później to z prądem to jeszcze pogadamy.
(09-08-2017, 22:39)LaChupacabra napisał(a): Ps. Nie wiem jak to jest, ale skrypt NWD jest chyba jedynym, który działa po wczytaniu gry z serwera. RCG i CGL się zacinają. Jedynym minusem jest to, że zdaje się zaczyna działać od nowa i potrzebuje jakiegoś czasu aby zebrać właściwe dane - to też można by było poprawić.tylko problem jest w tym że nie ma za bardzo jak. NWD nie zapisuje nic w zapisie gry i inicjalizuje się za każdym razem od nowa. można zapisywać obecny stan, tyle że skrypt wykonuje się wyłącznie na serwerze i w mapie przesyłanej do klienta nie ma tych danych. jednyne co by to poprawiło to natychmiastowe rozpoczęcie działania po wczytaniu zapisanej wcześniej lokalnie gry, ale za pierwszym razem po ściągnięciu z serwera i tak trzeba wystartować przeliczenia od nowa.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)

Już myślałem, że całkiem zapomniałeś o tym.