26-08-2017, 00:58
Szkoda, że tak wyszło nadal mam plakat z 1 oficjalnego zlotu OTTD Polska
Sądzę, że jest on bezcenny
Panowie minęło sporo czasu sporo różnic pozostaje między nami, ale jedno mamy wspólnego OTTD bez granic.
Z niejednym z was piłem. Z niejednym wznosiłem toast, Z niejednym się poróżniłem
Ale i tak zawsze przybijaliśmy "haj fajw" taka spolszczona wersja "piątka"
Ja ze Swojej strony jestem wstanie przeprosić za Swoje zachowanie może było błędne i nieodpoeidnie , ale zawsze podyktowane dobrem forum jak i jego członków
plus serwerów na których zawsze toczy się gra :
Pozdrawiam was serdecznie i trzymam relikt, który wszystko zapoczątkował odnośnie zlotów
Sądzę, że jest on bezcenny
Panowie minęło sporo czasu sporo różnic pozostaje między nami, ale jedno mamy wspólnego OTTD bez granic.
Z niejednym z was piłem. Z niejednym wznosiłem toast, Z niejednym się poróżniłem
Ale i tak zawsze przybijaliśmy "haj fajw" taka spolszczona wersja "piątka"

Ja ze Swojej strony jestem wstanie przeprosić za Swoje zachowanie może było błędne i nieodpoeidnie , ale zawsze podyktowane dobrem forum jak i jego członków
plus serwerów na których zawsze toczy się gra :
Pozdrawiam was serdecznie i trzymam relikt, który wszystko zapoczątkował odnośnie zlotów
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)