25-09-2017, 11:58
Mam takie pytanie czy da radę zmienić gdzieś nazwy przedsiębiorstw ? Żeby np Rafineria Płock nazywała się Petrochemia Płock, albo stacje paliw były CPN Piaseczno itp. Da się to gdzieś zmienić? Bo tak patrzyłem w edytorze scenariuszy i się tego nie da zmienić i nie wiem gdzie dalej miał bym tego szukać.
I jeszcze jedna sprawa tak patrząc po województwie Mazowieckim to przydało by się w połowie drogi miedzy Piasecznem i Radomiem tak mniej więcej jest browar dorzucić miasto np. Warka i z dwie plantacje owoców bo ten region w sumie wygląda jak jedna wielka plantacja jabłek.
I jeszcze jedna sprawa tak patrząc po województwie Mazowieckim to przydało by się w połowie drogi miedzy Piasecznem i Radomiem tak mniej więcej jest browar dorzucić miasto np. Warka i z dwie plantacje owoców bo ten region w sumie wygląda jak jedna wielka plantacja jabłek.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)