(16-10-2017, 21:44)Walter Novotny napisał(a): Impuls może jeździć z innym Impulsem, Elf z innym Elfem a EN57 z inną EN57 albo EN71 ale nie może z EN57A. Mieszanie ich z sobą jest niemożliwe, bo nie są ze sobą kompatybilne.
Czy Impuls w rzeczywistości naprawdę daje się sprzęgać z Elfem? Bo fakt, widziałem film, na którym SA139 i jakis szynobus Pesy grzecznie jechały razem, ale o współpracy między EZT nie słyszałem

(16-10-2017, 21:44)Walter Novotny napisał(a): Ja bardzo popieram dodanie EN57A i byłbym szczęśliwy, gdybym mógł je wypuścić w trasę.
W takim razie postaram się zrobić "pierwsze" malowanie, czyli SPOTa.
(16-10-2017, 21:44)Walter Novotny napisał(a): PS Wagon sterowniczy jest zrobiony jako zwykły wagon kończący. Czy byłaby możliwość zrobienia aby jechał z przodu np jako lokomotywa bez napędu? Tak, że aby wyjechać potrzebowałby napędu ale mógłby jechać na przedzie składu?
Przede wszystkim to muszę Ci powiedzieć, że narzuciłeś niesamowite tempo w rysowaniu, zachowując jednocześnie świetny poziom, ogromne propsy
Co do Twojej koncepcji, to tak, jest to możliwe, takie rozwiązanie jest obecne w czeskim secie. Po prostu wagon sterowniczy jest pojazdem szynowym o napędzie spalinowym, o mocy = 0 kW, z wyłączonymi efektami wizualnymi (brak spalin)(16-10-2017, 21:44)Walter Novotny napisał(a): PS2 zauważyłem, że EU07 nigdy nie jeździ w składach towarowych z tym starym czerwono-jasnym malowaniem PKP Cargo, które jest dostępne np dla EP09.Tak samo biało-czerwono-granatowego schematu nie mają w secie SU46, ST44 I ET22, warto nad tym pomyśleć
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)