14-11-2017, 02:17
Niby kilka kresek pionowych, kilka poziomych, trochę po ukosie, a tony czasu zżarło mi ich narysowanie.
Dzięki, że skleiłeś to jakoś. Te "niedoróbki" wyglądają nawet jakby tak miało być.
Dlatego ja używam Unintrusive Catenary - nie ma tam w ogóle pokazanej trakcji a jedynie słupy. Na serwerach zawsze gram z wyłączonym widokiem trakcji, co czasem bywa kłopotliwe, a z tym dodatkiem nie muszę. Choć czasami brakuje widoku linii, aby móc dostrzec gdzie jest przerwane połączenie i dlaczego pociąg nie chcą jechać daną trasą. Można by było pomyśleć nad zrobieniem takiej trakcji w zoomie. Ja jednak w najbliższych miesiącach nie będę miał na to czasu.
Dzięki, że skleiłeś to jakoś. Te "niedoróbki" wyglądają nawet jakby tak miało być. (13-11-2017, 03:00)McZapkie napisał(a): Szkoda że nie ma żadnego dodatku z siecią trakcyjną z zoomem x2, te piksele często zasłaniają światła lokomotyw lub tramwajów.
Dlatego ja używam Unintrusive Catenary - nie ma tam w ogóle pokazanej trakcji a jedynie słupy. Na serwerach zawsze gram z wyłączonym widokiem trakcji, co czasem bywa kłopotliwe, a z tym dodatkiem nie muszę. Choć czasami brakuje widoku linii, aby móc dostrzec gdzie jest przerwane połączenie i dlaczego pociąg nie chcą jechać daną trasą. Można by było pomyśleć nad zrobieniem takiej trakcji w zoomie. Ja jednak w najbliższych miesiącach nie będę miał na to czasu.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)