INNE Mapa Realistyczna - Sompolno i okolice
@up

Ad. 1 Chciałem dać to w załączniku ale zdjęcia się nie pojawiały :/
Ad. 2 Chodziło mi o to żeby każdy dodał swoje Grf-y zakładając że włączył opcję scenario developer na true
Ad. 3 Zapomniałem go wyłączyć... Chodzi ci o city connectera czy coś w tym rodzaju?
Ad. 4 Zamienię kopalnię węgla w jedną ze zwiększoną produkcją. A, i jeszcze takie pytanko - czy da się "narysować" pola? Bo chodziło mi raczej o same pola, a nie przedsiębiorstwa typu Farma, ale nie wiedziałem jak zrobić same pola
Ad. 5 Tak... Tylko problem tkwi w tym że cała mapa jest na poziomie 10... Nie wiem czemu, ale czy da się jakoś "przenieść" ją na jakiś poziom 2 albo 3? Albo czy da się zrobić zbiornik wodny nie na poziomie morza?
Ad. 6 Zauważyłem to też w edytorze - mapa po czasie została obsypana drzewami nawet tam gdzie ich nie zasadziłem... Ale co dokładnie masz na myśli?
Ad. 7 Dałem, bo przecież przedsiębiorstwa wszystkie z tej ekonomii są... No chyba że trzeba ustawić to jeszcze w parametrach u grającego
Ad. 8 Więc jak możnaby to zastąpić? Założyłem też możliwość zbudowania tunelu i mostu i ich koszty podwyższyłem jeszcze bardziej

Podsumowując, jeżeli mapka miałaby jakiekolwiek zainteresowanie to postaram się ją dopracować Wink

Wiadomości w tym wątku
RE: Mapa Realistyczna - Sompolno i okolice - przez kaplok03 - 17-12-2017, 11:38

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord