29-05-2018, 18:22
Witajcie
Dopiero niedawno odkryłem OpenTTD i mam pewien kłopot. Chciałem pokombinować z newGRF'ami w gotowym scenariuszu i znalazłem na forum, że mam ustawić w configu "true" przy scenario developer, tu jest ok, ale kiedy następnie chcę włączyć grę to pokazuje mi się taki komunikat jak na obrazku:
Teraz jest tylko jeden, ale wcześniej to zrobiłem to wyskakiwało ich minimum 20 i to przy każdej czynności od odpalenia gry poprzez kliknięcie czegokolwiek. O co z tym chodzi?
Dopiero niedawno odkryłem OpenTTD i mam pewien kłopot. Chciałem pokombinować z newGRF'ami w gotowym scenariuszu i znalazłem na forum, że mam ustawić w configu "true" przy scenario developer, tu jest ok, ale kiedy następnie chcę włączyć grę to pokazuje mi się taki komunikat jak na obrazku:Teraz jest tylko jeden, ale wcześniej to zrobiłem to wyskakiwało ich minimum 20 i to przy każdej czynności od odpalenia gry poprzez kliknięcie czegokolwiek. O co z tym chodzi?
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)