11-10-2018, 22:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2018, 22:24 przez Hunter3000.)
Coś jest jednak nie tak z obecnym pkp setem, jakoby na wcześniejszych działało dodawanie nowych pojazdów teraz np wywala błędy pod postacią:
Próbowałem różnych sposobów nawet metodą prób i błędów z Twoich dodanych lokomotyw, ale coś ewidentnie jest nie tak z switchami, jakoby ST45 jeszcze nie wypluł błędów (dodałem do switch jedną linijkę) tak reszta już niestety ponawia ten problem. (Tak, dodałem parametry running_cost, halted itp.) Domyślam się że zmiany w głównym kodzie zostały popełnione w znaczącym stopniu, zważywszy że kilka parametrów brakowało mi w moich lokomotywach.
Cytat:[Knmlc ERROR: "src\\engines\\sp47.pnml", line 104: Unrecognized identifier 'switch_SP47_running_cost' encountered
Included from: "src\\pkp.pnml", line 292
Próbowałem różnych sposobów nawet metodą prób i błędów z Twoich dodanych lokomotyw, ale coś ewidentnie jest nie tak z switchami, jakoby ST45 jeszcze nie wypluł błędów (dodałem do switch jedną linijkę) tak reszta już niestety ponawia ten problem. (Tak, dodałem parametry running_cost, halted itp.) Domyślam się że zmiany w głównym kodzie zostały popełnione w znaczącym stopniu, zważywszy że kilka parametrów brakowało mi w moich lokomotywach.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)