Takie tam, na serwerze wyszehradzkim...
Pater, nie myślałeś o przyspieszeniu samolotów do 1/1? Koszty utrzymania ich samych oraz lotnisk i tak są zabójcze (a przy 1/1 chyba i tak zostaną automatycznie podniesione), więc kokosów z tego nie będzie a przy 1/1 można by chociaż szybko wozić helikopterami zaopatrzenie na platformy. Jeden helikopter mógłby wtedy nawet obsługiwać kila platform i nie trzeba by w tym celu puszczać zamulających pathfinder statków. Szkoda, że nie da się oddzielnie ustawiać kosztu helikopterów i ich baz, bo obecnie w stosunku do tego, co oferują, są zdecydowanie za drogie...

BTW. Jednemu z graczy, który puścił statki, wygasło hasło. Wbiłem się na jego firmę i dołożyłem boi. Serwer trochę przyspieszył Smile Przy okazji przebudowałem kilka jego statków na ropę, bo próbował z platform węgiel odbierać.

Wiadomości w tym wątku
RE: Takie tam, na serwerze wyszehradzkim... - przez FrontierPharmacist - 01-08-2019, 23:46

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord