17-12-2019, 22:13
Ponieważ Ottd jest już ze mną grubo ponad 10 lat nie wspomnę ile lat znam ttd gdzie apropo pamiętam nawet trochę jedna z pierwszych rozgrywek u bogatszego kolegi który już miał swojego PC bodajże 286. Ja niestety jeszcze c64, a nieco później już zarwane nocki i budowanie do bólu i perfekcji.
Jeśli dobrze pamiętam to moja przygoda zaczęła się od 0.4.7 i wtedy wychodziły wersję A i B, jeśli ktoś pamięta to proszę sprostowac.
Do rzeczy: chciałbym was drodzy maniacy zapytać jaka (jedna) zmiana w Ottd była dla was najistotniejszą?
Zacznę od siebie i moją epokowa zmianą było przystanek typu ro-to, ta zmiana usprawnila pojazdy na poziom kolei, teraz starych przystanków już chyba nikt nie używa
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i Wesołych świąt bożego Narodzenia.
Jeśli dobrze pamiętam to moja przygoda zaczęła się od 0.4.7 i wtedy wychodziły wersję A i B, jeśli ktoś pamięta to proszę sprostowac.
Do rzeczy: chciałbym was drodzy maniacy zapytać jaka (jedna) zmiana w Ottd była dla was najistotniejszą?
Zacznę od siebie i moją epokowa zmianą było przystanek typu ro-to, ta zmiana usprawnila pojazdy na poziom kolei, teraz starych przystanków już chyba nikt nie używa
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i Wesołych świąt bożego Narodzenia.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)