Niesamowicie dobrze widzieć, że pojawił się ktoś, kto potrafi (i ma chęć) się zająć setem! Dzięki za dodanie mojego oliwkowego WLAB 
Jeśli miałbyś chwilę, to w wątkach PKP Setu i jego "prywaciarzowej" wersji było jeszcze parę grafik. O ile dobrze pamiętam, Hunter wrzucał je do swojej wersji GRFa. Były to między innymi podkarpackie Impulsy, Traxx KM i EM10.
Muszę przyznać, że teraz aż się pojawiła chęć na powrót do rysowania
EDIT: wydaje mi się, że Impuls EN63A jest do ponownego narysowania, jeśli chodzi o skalę x1. Wygląda, jak przeskalowana w dół wersja x2 - jest "nieostry".

Jeśli miałbyś chwilę, to w wątkach PKP Setu i jego "prywaciarzowej" wersji było jeszcze parę grafik. O ile dobrze pamiętam, Hunter wrzucał je do swojej wersji GRFa. Były to między innymi podkarpackie Impulsy, Traxx KM i EM10.
Muszę przyznać, że teraz aż się pojawiła chęć na powrót do rysowania

EDIT: wydaje mi się, że Impuls EN63A jest do ponownego narysowania, jeśli chodzi o skalę x1. Wygląda, jak przeskalowana w dół wersja x2 - jest "nieostry".
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)