05-04-2021, 16:33
Mewa, dorzuć do bananów jakieś polskie słowa kluczowe typu PKP, Polska, kolej. W sumie do wszystkich polskich setów można by dodać słowo Polska, polski 
Opcja wyłącz oryginalne pociągi powinna w sumie być defaultowo on - jedna rzecz mniej do pamiętania
Sól zamiast w węglarkach powinna być przewożona w krytych.
Kwasiarka mogłaby przewozić też Chlorine.
Dobrze byłoby natomiast mieć cysterny uniwersalne do przewozu jakiejkolwiek cieczy, jak w starym PKP secie, bez autorefitu ale też bez zmiany koloru (zawsze szare), wagony do chemikaliów (Rnh, 5R, Uahs, Zaes z czerwonym paskiem) z autorefitem, wagony do ropy i ropopochodnych (Zaes w malowaniu czerwonym, brakuje poprzednich generacji tego typu, miałem to kiedyś narysowane ale laptopa zgubiłem).

Opcja wyłącz oryginalne pociągi powinna w sumie być defaultowo on - jedna rzecz mniej do pamiętania

Sól zamiast w węglarkach powinna być przewożona w krytych.
Kwasiarka mogłaby przewozić też Chlorine.
Dobrze byłoby natomiast mieć cysterny uniwersalne do przewozu jakiejkolwiek cieczy, jak w starym PKP secie, bez autorefitu ale też bez zmiany koloru (zawsze szare), wagony do chemikaliów (Rnh, 5R, Uahs, Zaes z czerwonym paskiem) z autorefitem, wagony do ropy i ropopochodnych (Zaes w malowaniu czerwonym, brakuje poprzednich generacji tego typu, miałem to kiedyś narysowane ale laptopa zgubiłem).
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)