Mike według mnie jest egoistą,osobą nieodpowiednią na admina.Z nim dyskusji na poziomie nie da się prowadzić bo ten zacznie dziękować itd.Sam wymyśla dziwne kary za małe zalewanie ziemii a teraz to co...przejmuje sobie gotową firme....Proponuje usunięcia mike'a ze stanowiska rcona i admina ponieważ jest nieodpowiedzialny...(mojej stacji także to zrobił,działałem z jutkiem (oczywiście on mi pozwolił)).Mike czy 2.5 to twoje ego?ciągle wzrasta z tego co widze
zaraz zacznie coś mówić w stylu dziękuje...
Mike'a nie uważam za osobe myślącą z jednego powodu,prowadzi monolog ze swoim ego...Zawsze uważa że on ma racje i nie mam z nim chęci prowadzić rozmowy...Mam nadzieję że szybko zostanie usunięty ze swojego stanowiska.
Pozdrawiam Shoter.
@edit :
zmiany wprowadzone przez mike'a sa jednym słowem kolosalne
zaraz zacznie coś mówić w stylu dziękuje...
Mike'a nie uważam za osobe myślącą z jednego powodu,prowadzi monolog ze swoim ego...Zawsze uważa że on ma racje i nie mam z nim chęci prowadzić rozmowy...Mam nadzieję że szybko zostanie usunięty ze swojego stanowiska.
Pozdrawiam Shoter.
@edit :
zmiany wprowadzone przez mike'a sa jednym słowem kolosalne
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)