(18-09-2009, 09:09)mouse napisał(a): Yutek, nie wierzę, że Mike kopnął i/lub zbanował kogoś bez przyczyny. Bez przyczyny i pozwolenia wszedł do firmy i zaczął budować - to jest fakt.
No to uwierz w to, ze zrobil to dlatego ze gdy na moje wielokrotne prosby o wyjscie nie reagowal zacząłem kasować WŁASNĄ firme.
Nie zrobil tego raz, bo wywalal mnie kilka razy a bana dostalem raz.
Ciekawe dlaczego nie odpuscil tego cyrku i nie zwolnil konta gdy Niemiec mu powiedzial ze ja to ja?
(zreszta to sciema jest ze nie wiedzial bo przyszedl jak bylem na koncie i widzial ze nie wychodzilem od poczatku do konca i caly czas budowalem)
Ciekwe jest tez to, dlaczego poprostu w tej sytuacji nie zresetowal serwera tylko gral na moim koncie? Ja sadze ze dlatego ze jest juz zbyt leniwy zeby od poczatku zaczynac gre i pasowalo mu pogranie na czyjejs kilkugodzinnej robocie. No ale to tylko MOJA ocena.
(18-09-2009, 10:17)mouse napisał(a): Nie dostałeś bana za rozwalanie własnej firmy, dostałeś bana, został wczytany save, ban został zdjęty, odzyskałeś firmę bez zmian.
Powtarzam jeszcze raz! Zostałeś zbanowany na czas wczytania save.
Nie wiem skad masz takie informacje ale zostales wprowadzony w blad.
Bylem wywalany z serwera klika razy ( nie wiem czy to bylo 7 czy 10 ale nie mniej) po czym nie moglem wejsc na konto bo haslo bylo zminione. Aktualne haslo dostalem pozniej od Niemca
To jest wyrzucenie na czas sejva? Skoro sejvowal i widzial ze jestem jako wlasciciel konta wpieklony dlaczego sie CALY CZAS na nie ladowal ?
Ilekroc zaczynalem wyburzac stacje, bylem wywalany bo majk chcial sobie pograc. wczytywal sejwa sprzed paru chwil i gral sobie dalej. Ja dostawalem haslo od Niemca wchodzilem, mowilem zeby spdal, on nie reagowal. Zaczynalem kasowac stacje. On mnie wywalal, wczytywal sejwa i zmienial haslo. To sie zdarzyło nie raz a razy kilka - chyba ze 3(albo 4) razy bralem sie za kasowanie mojego dobytku.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)