18-09-2009, 14:34
Yutek, Dymki jak wy się zachowujecie, jak można taki rzeczy robić, ja tego nie rozumiem. Jak możecie prosić adminów o opuszczenie waszych kont, przecież to jest wasze konto i nie macie prawa tego robić. To że admin łamie wasze prawa autorskie to jest przecież wasza wina, przyszliście przecież na prywatny publiczny serwer to nie spodziewajcie się ciasteczek. Nie zapominajcie że jesteście tylko robakami użytkownikami , a zasady prawa i dobrego zachowanie się do was nie odnoszą. Jesteście kikowani i banowani bo zrobiliście coś źle, jak to bywa w przyrodzie ze złe zachowanie ponosi się karę (no chyba że jest się koleszką adminem). Ładnie was proszę nie obrażajcie dobrego imienia Mika i nie zawracajcie tyłka mousa.
P.S. Jestem ciekaw kiedy ten temat zniknie z forum jak ostatni o nadużyciu admina ;].
P.S. Jestem ciekaw kiedy ten temat zniknie z forum jak ostatni o nadużyciu admina ;].
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)