18-09-2009, 20:35
(18-09-2009, 16:59)mouse napisał(a):Mouse jesteś pewien? W regulaminie nigdzie nie ma napisane że admin może wejść na czyjeś konto i dokonywać zmian. To że macie możliwość wejść na konto i coś zmieniać, nie znaczy że macie do tego prawo. Nawet jeśli to jest wasz serwer to wszystko co budują na nim gracze należy do nich, jeśli jakiś gracz nie wyrazi na to zgody to nic na koncie takiego gracza nie możecie zmieniać. Możecie go kikować, banować, skasować mu firmę, ale nie macie prawa cokolwiek zmieniać w tym co wybudował.Cytat:Bez pozwolenia niejaki Mike 2.5 wtargnął na moje konto i zaczął w nim "grzebać". Bez zgody, bez pytania, co to ma znaczyć?Admin moze wejsc do kogos firmy w celu poprawienia torow, ktore przeszkadzaja jesli klient robi opor.
(18-09-2009, 15:44)mouse napisał(a): Może przypomnisz stary temat o błędach admina?A jakiś miesiąc temu ktoś komuś skasował firmę przez rcona, i ta druga osoba bardzo się zdenerwowała.
(18-09-2009, 15:44)mouse napisał(a): w końcu się wycofałTo go w żaden sposób nie usprawiedliwia.
(18-09-2009, 15:44)mouse napisał(a): Co byś zrobił w takiej sytuacji?A co ja bym zrobił? Określił bym uprawnienia adminów w regulaminie, za wszystko inne przykro mi stary ale nie jesteś osobą na tyle odpowiedzialną żeby mieć takie uprawnienia. Nie zapominaj że wszystkie złe zachowania admina uderzają we wszystkich innych adminów w tym w Ciebie.
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)