To może ja teraz
Władza Mike została ograniczona:
- nie będzie otrzymywał backupu plików
- brak dostępu do ssh: rysh, mouse
- brak dostępu do rcona TEAMS
Reszta bez zmian. Ograniczenia są narzucone na jakiś okres czasu (2 tyg?, miesiac? pol roku? to zalezy od wielu czynnikow).
Przykro mi Mike.
Komentarze mile widziane (na temat oczywiście, reszta będzie usuwana - liczba usuniętych postów: 0).
PS. Dymki - nie chcesz grać to nie graj, nikt cię nie będzie prosił albo zatrzymywał.
Shoter - powstrzymaj emocje do końca sprawy, zachowujesz się jak dziecko, 1 osoba zawiniła, przyznała się a Ty winisz wszystkich...
niemiec napisał(a):Posypie głowę popiołem.
Władza Mike została ograniczona:
- nie będzie otrzymywał backupu plików
- brak dostępu do ssh: rysh, mouse
- brak dostępu do rcona TEAMS
Reszta bez zmian. Ograniczenia są narzucone na jakiś okres czasu (2 tyg?, miesiac? pol roku? to zalezy od wielu czynnikow).
Przykro mi Mike.
Komentarze mile widziane (na temat oczywiście, reszta będzie usuwana - liczba usuniętych postów: 0).
PS. Dymki - nie chcesz grać to nie graj, nikt cię nie będzie prosił albo zatrzymywał.
Shoter - powstrzymaj emocje do końca sprawy, zachowujesz się jak dziecko, 1 osoba zawiniła, przyznała się a Ty winisz wszystkich...
![OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM] OpenTTD #Polska - Polskie forum gry OpenTTD [ARCHIWUM]](https://forum.openttd.pl/images/logo.png)