Pole naftowe koło rafinerii.
Witam. Mam kłopot z polem naftowym położonym koło rafinerii. Mianowicie, mam stację która jest w zasięgu obu tych przedsiębiorstw. I na tę stację wywala swoją ropę pole naftowe. Pociągi jeżdżące do tej rafinerii rozładowują się, a następnie ładują to, co jest na stacji. Po ustawieniu "Nie ładować" w rozkładzie jazdy jest już lepiej - rozładują to co mają i wracają puste. Ale ropa z pola naftowego dalej gromadzi się na dworcu! Jak wybuduje się stację koło jakiejś kopalni, nie przekazuje ona towarów na dworzec puki nie puści się pociągu. Tutaj, pomimo ustawienia "nie ładować" (czyli żaden pociąg na stację nie jedzie z chęcią zabrania ropy), towary dalej się gromadzą. Czy macie jakiś pomysł, co zrobić, żeby pole naftowe przestało wywalać to co ma na dworzec? Wiem, wystarczy przesunąć stację, ale czy da się coś zrobić bez tego? Daję zapis, jakby ktoś coś wykombinował. I tak będę tę stację przenosił, ale wolałbym się nie martwić tym, że pole naftowe będzie w zasięgu nowego dworca.
Zapis: http://www.sendspace.pl/file/bac4cccc74b8ba94837cdb1 - kłopotliwa stacja to Lutomiersk Transfer.

Wiadomości w tym wątku
Pole naftowe koło rafinerii. - przez qamil - 16-01-2010, 13:32
RE: Pole naftowe koło rafinerii. - przez Mouse - 16-01-2010, 15:25
RE: Pole naftowe koło rafinerii. - przez qamil - 16-01-2010, 21:37
RE: Pole naftowe koło rafinerii. - przez Rysh - 16-01-2010, 22:41
RE: Pole naftowe koło rafinerii. - przez Mouse - 17-01-2010, 13:45
RE: Pole naftowe koło rafinerii. - przez Rysh - 17-01-2010, 19:12

Skocz do:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Forum OpenTTD Polska zostało wyłączone. Obecnie znajduje się tu archiwum dyskusji o dodatkach tworzonych przez naszą społeczność.
Po aktualne treści i dyskusje zapraszamy na nasz discord! :)

[-]
Discord